Misija

Našа misija je ponuditi kupcima kvalitetne, proverene i atestirane proizvode koji zadovoljavaju najviše svetske standarde. Težimo pouzdanom, dugovečnom i profitabilnom poslovanju, koje je zasnovano na predviđanju i zadovoljavanju potreba potrošača, kao i na građenju poverenja i kvalitetih odnosa sa našim potrošačima i partnerima.

Sarađujući sa renomiranim kompanijama, specijalizovanim za projektovanje, proizvodnju i distribuciju elektronskih cigareta, tečnosti i pratećeg asesoara u Evropi i globalno, težimo da na inovativan način zadovoljimo različite ukuse i potrebe najzahtevnijih potrošaca, ali, pre svega, težimo da omogućimo najkvalitetniji i najsigurniji izbor za sve pušače elektronskih cigareta.

Vizija

U našoj kompaniji težimo da u potpunosti razumemo i pratimo potrebe potrošača, da kroz raznovrsnu ponudu najkvalitetnijih proizvoda i pratećeg asesoara zadovoljimo njihove potrebe i očekivanja.

Znanje i tehnologija, posvećenost potrošačima i partnerima, kao i kontinuirano ulaganje u razvoj poslovanja, čine bazu na kojoj želimo da gradimo poverenje i kvalitetan odnos sa našim potrošačima i partnerima.

Od momenta osnivanja, naša kompanija usmerava svoj rad i resurse na stvaranje nove kulture korišćenja elektronskih cigareta i tečnosti, a pre svega na propagiranje zdravlja kao apsolutnog prioriteta za čoveka i društvo u celosti. Ovo su osnovni principi za budući razvoj kompanije.

Cilj

Temelj našeg daljeg razvoja i usavršavanja čini praćenje novih inovativnih tehnologija i trendova, a naš prioritet je kvalitet ponude i zadovoljstvo naših potrošača.

Cilj nam je da izgradimo i održimo poverenje i kvalitetan odnos sa potrošačima i partnerima, da postanemo prepoznatljiv brend koji zadovoljava potrebe, želje i očekivanja potrošača.