Ugodite sebi. EdSylver

Neka dim vaše cigarete bude prefinjen, prijatan i neopterećujući. Izaberite ono što vam prija a da pritom ne ugrozite svoje i zdravlje drugih - probajte EdSylver elektronske cigarete, sa ili bez nikotina.

Još od 2007. godine, brend EdSylver svojim zadovoljnim korisnicima u elegantnom pakovanju isporučuje visoko kvalitetne i pouzdane elektronske cigarete. Prefinjena linija, bezbedno punjenje, zdravije pušenje bez katrana i ugljen monoksida –garancija su brenda EdSylver.

EdSylver elektronske cigarete nisu namenjene odvikavanju od pušenja i nisu lek, ali je njihova prednost u tome što nema sagorevanja i nema više od 4.000 štetnih supstanci. Nakon detaljnog istraživanja i razvoja proizvoda u laboratoriji, oprema, delovi i tečnosti prolaze kroz različita testiranja, te su tako i dobili sertifikate koji potvrđuju zdravstvenu ispravnost i garanciju visokog kvaliteta korišćenih materijala.

EdSylver zastupa novi koncept pušenja - ne ugrožava i ne opterećuje okolinu. Predstavlja čist hedonizam, prijatan za čula, uvek diskretan i po bontonu. 

EdSylver nudi mnoštvo aroma, kao što su nana, jabuka, jagoda, mističan turski duvan ili duvan iz daleke Virdžinije, koje možete gustirati sa više, malo ili bez nikotina. Širok spektar lako zamenjivih kliromizera može se prilagoditi trenutnom raspoloženju.

Priuštite sebi novi životni stil uz EdSylver.

Ugodite sebi.

www.edsylver.us