Načini plaćanja

Postoji nekoliko opcija plaćanja:

  • Uplatom na naš tekući račun: Iznos svoje porudžbine možete uplatiti u svim bankama i poštama u Srbiji, odnosno putem svog naloga za elektronsko plaćanje.

Uplatnica

  • Pouzećem: Nakon potvrde svoje porudžbine, naručene artikle dobijate na kućnu adresu, a iznos po fakturi plaćate direktrno kurirskoj službi.

Troškovi isporuke su fisksni i iznose 205 dinara (cena sa pdv-om), i padaju na teret naručioca proizvoda. Troškovi isporuke će biti iskazani na fakturi, zajedno sa maloprodajnom cenom poručene robe.

 

  • Platnim karticama

Ukoliko izaberete plaćanje platnim karticama, korišćenjem 3D Secure sistema, osigurano je bezbedno plaćanje. Uplatu možete ostvariti korišćenjem MASTERCARD/MAESTRO, VISA/VISA ELECTRON i DINERS CLUB platnih kartica.

        

Podaci sa platne kartice od vašeg računara do sajta banke se prenose u zaštićenoj formi. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje UniCredit banka i Diners Club International i podaci o platnoj kartici niti u jednom trenutku nisu dostupni ixilia.rs prodajnom mestu. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko interneta širom sveta.

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, mozete izabrati ovaj način plaćanja.

Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu UniCredit banke, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja. 

  • Uslovi korišćenja

Sva plaćanja ce biti obavljenima u dinarima (RSD).

Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije.

Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguce je da dođe do odstupanja od iste.